Ekologiska basplagg

– producerade i Borås med omnejd

Vår kollektion av ekologiska basplagg består av byxor, klänningar och toppar. Plaggen är tillverkade i bambuviskos vilket gör kläderna lyxiga, mjuka och följsamma.

Var snäll mot miljön och dina klädesplagg genom att vårda din plagg på bästa sätt.
Vi vet – det kan vara svårt att veta hur man gör på rätt sätt! Därför vill vi tipsa dig om våra bästa råd.

Vårda dina plagg

Användbara ekologiska basplagg

En grundtanke med våra plagg är att de ska vara lätta att kombinera, både med varandra men också med de plagg du redan har i din garderob. Vår högsta dröm är att våra plagg ska hänga med dig länge och bli en naturlig del av din garderob.
Kvalitet framför kvantitet – Alltid!

Ekologiska basplagg Adele

Byxor

”Adele” är en mjuk och skön ekologisk byxa med fickor framtill. Mudd i midjan och i benslutet gör att byxan sitter på plats. Dess minimalistiska och rymliga design gör att de passar lika bra till vardags som till fest.

Se alla våra byxor

Toppar

Vi har flera olika toppar, i olika färger, i vår kollektion. Topparna är minimalistiska och sitter smickrande på kroppen. Bär och styla topparna som du själv önskar.

Se alla våra toppar
Ekologiska basplagg Moa

Klänningar

Vår ”Moa klänning” finns i flera olika färger.

Vår limited edition klänning ”Mia klänning” är helt producerad i Sverige. För sömnaden står XV-production. Tyget kommer från REKOTEX.

Se alla våra klänningar
close

30%

rabatt, endast för dig 🎁

Registrera dig för att få 30% rabatt på alla dina framtida köp hos oss! Dessutom håller du dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter.