Madeinborås.

Jeanette har länge haft en dröm och idé.
– “Jag vill ta fram bra, funktionella och hållbara basplagg i trikå som passar min figur och storlek. Det är svårt att hitta plagg i bra kvalité i större än storlek L.“
– Så föddes idén till Madeinborås!

Vi skapar basen till din garderob, designen är minimalistisk utan onödiga detaljer. Vi konstruerar plagg efter kvinnans kropp som skall vara smickrande och hållbara i många säsonger framöver.

“Slow fashion” är ledordet, att kunna producera små serier och hålla produktionen på nära håll. Plaggen skall passa alla tillfällen, det är helt upp till dig själv hur du vill styla och bära dem.

Vad är ett bra basplagg?

Vår bas består av fyra basplagg/modeller i tidlösa färger: klänning, tunika, topp och byxa som är lätta att kombinera, även med de plagg du redan har i din garderob. 

Tidlöst
Vi arbetar inte i säsong eller med kollektioner, våra plagg har en tidlös design, produkterna skall kännas moderna oavsett de senaste trenderna. Helt enkelt, hållbara och minimalistiska plagg som fungerar över säsonger och tid.

Smickrande
Vi designar feminina plagg som är smickrande för kvinnokroppen. För oss är passform viktigt och något som vi har med oss under hela designproccessen.

Enkelt & Hållbart
Vi håller vår design ren och enkel och arbetar med nyckelprodukter samt hållbara material, som du kan använda år efter år. Det skall vara enkelt att klä sig!

Våra storlekar


Vi tycker det är ganska tråkigt med traditionella storlekar därför har vi ett eget lite roligare storlekssystem!

1 “Love yourself” (36/38)

2 “Choose to shine” (40/42)

3 “You are awesome” (44/48)

30%

rabatt, endast för dig 🎁

Registrera dig för att få 30% rabatt på alla dina framtida köp hos oss! Dessutom håller du dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter.